Ønsker du å oppleve ekte kystkultur, frisk luft, lukten av tang og tare, regn, vind og sol som skifter flere ganger i døgnet, samt kortreist mat fra øyriket Frøya og Hitra? Ja, da er Hotell Frøya behjelpelig med å skreddersy et opplegg som passer akkurat dere!

Fantastisk øyrike

Denne øya på Trøndelagskysten ligger omkranset av et fantastisk øyrike med mer enn 5400 holmer og skjær. Det gir en helt unik naturopplevelse å utforske denne fasinerende delen av Norge. Den særegne naturen gir muligheter for en rekke spennende opplevelser og aktiviteter.

Båttransport

Her på Frøya er det utallige forskjellige metoder og oppleve den fantastiske skjærgården på, du kan foreksempel reise med Frøycruise, Wold Kysttransport eller reise sammen med Roger og hans Eventyrlige verden!

Spennende opplevelser

Med erfarne sjøfolk bak spakene kan du trygt la deg fascinere av det krystallklare havet, oppleve fiskelykkens velsignelse, dykke ned og se på den fantastiske faunaen eller oppleve skjærgården på en litt mer spennende måte med vannski på bena?

Øyhopping

Å oppleve Frøya fra sjøsiden kan også skje i roligere former. Du hopper fra øy til øy i et skjærgårdscruise og tar til deg kystlivets atmosfære blant holmer og værutsatt bebyggelse.

Havsafari

Havsafari med havørn, sel og kanskje et glimt av spekkhoggeren gjør turene uforglemmelige.

Opplev øyrekka

Øyene utenfor Frøya; Sula, Bogøyvær og Mausund, har alle egne særegne spisesteder/puber, så en pub til pub runde med båt er fullt mulig!

Er du ute etter litt ekstra fart og spenning tar Wold kysttransport deg med ut på rafting på storhavet.