Et kulinarisk skattkammer

Vi er stolte av den kortreiste maten vår og råvarene vi har rett utenfor døren i vårt distrikt. For oss på hotellet er det viktig å tilby kortreist mat basert på de beste råvarene vi har tilgang til.

Fisk, skalldyr, hjort og villsau

Ved siden av mye god fisk og fine skalldyr, har vi også en meget solid hjortestamme i øyregionen. De siste årene er det også stadig flere som har startet med villsauproduksjon. Hjort og villsau er en spennende råvarer med fantastisk fin smak.

Oster

På Helgebostad på Hitra yster Bodil Birkeland de herligste oster! Hennes grotteost har fått mye oppmerksomhet, og denne osten ble også kåret som ”Årets produkt” i sin klasse i Det Norske måltid i 2011.

Kamskjell

«Årets produkt» prisen i Det Norske Måltid, fikk også Helge Myrseth og Seashell for sine håndplukkede kamskjell fra havet utenfor Frøya. Kamskjellene fra Helge var for øvrig en av ingrediensene i Bocuse´dor, .

Vi har med andre ord tilgang på mange gode lokale råvarer, og menyen ved hotellet er selvsagt inspirert av det ..