Aktiviteter du kan være med på

 

frøya-8002544.jpg
 

FYRHOPPING

Ingen kommune i landet har flere fyr enn Frøya. Ikke så rart med det 70 kilometer lange området med grunner, fallgard, holmer, skjær og øyer. Fyrkjeden består av Sletringen på Titran, Sula, Vingleia, Finnværet og Halten, hvorav sistnevnte er det nordligste fyret. Fyrhopping fra øy til øy, eller kanskje vi kan friste med fyr overnatting på en øde øy? Ta kontakt med lokale turarrangører, eller Mausund Grendalag som leier ut Vingleia fyr.

Hentet fra øyrekka.no

 

LENKER

 

Frøya OL

 

EmptyName 75.jpg
 

FRØYA OL

  • Godt for konkurranseinstinktet

  • Artighet, læring og mestring

  • Nytt og gammelt om Frøya

 

Er dere på jakt etter en opplevelse som tar dere ut av de faste rutinene? 

Frøya-OL byr på aktiviteter både ute og inne.  I all slags vær. Sommer og vinter. Aktivitetene foregår på Sistranda, i området rundt Hotell Frøya og Frøya kultur- og kompetansesenter. Forskjellige stasjoner med oppgaver. Noen er bemannet av oss, andre er lagt opp til å håndteres på egen hånd. Det hele avrundes med finale og høytidelig premieutdeling. Dere får instrukser og utdelt det dere trenger av materiale for å delta på Frøya-OL. Viktig at dere kler dere etter været. Servering av mat og drikke kan bestilles i tillegg til aktivitetene. Frøya-OL varer ca. 2 timer 

 

INFO

Ta kontakt om dere har preferanser når det gjelder gruppeinndeling, behov for spesiell tilrettelegging eller lurer på noe annet når det gjelder Frøya-OL.

  • Minimumspris kr.6000.- 

  • Pris pr. pers. kr. 410.-

 
 
 

ØLSMAKING AV LOKALT ØL

IMG_4475.jpg
 

Ølsmaking av lokale varianter

Velkommen til en uhøytidelige, faglige og ikke minst sosiale ølsmaking.

En ølsmaking som passer for alle,  man behøver ikke å ha peiling på øl for å synes at dette er en fin og interessant opplevelse. Her får dere lære litt om historie, byggeprosesser, øltyper, og hvilken mat de forskjellige øltypene passer til.

 

 

INFO

Kr. 320.- pr. person 

Inkluderer 4 typer lokalt øl og smaksprøver på mat.

Minimum 10 personer

Det er også mulig å ta denne ølsmakingen på Frøya Bryggeri - KLIKK HER

 

Bedriftsbesøk

 

frøya-8002609.jpg
 

Bedriftsbesøk

Frøya har et stort utvalg av innovative bedrifter.  Frøyabedriften SalMar er en av verdens største produsenter av atlantisk laks og har store deler av sin fiskeproduksjon lokalt her på Frøya. I tillegg har vi bedrifter som BeWi som produserer isopor produkter og Aqualine som produserer oppdrettsmærder samt en masse nisjebedrifter som er i sterk vekst og som er verdt et besøk.

 

INFO

Bedriftsbesøk er kun på forespørsler og for grupper.