Vil på det sterkeste anbefale Hotell Frøya og alle deres samarbeidspartnere på det sterkeste til flere – både som privatpersoner eller bedrifter.
Vi på IKEA Leangen er meget godt fornøyd med Hotell Frøya og håper vi kan komme tilbake en gang i fremtiden!

Helt i fra første kontakt via telefon var servicen i høysetet og det var tydelig at det var bare for oss å komme med ønsker og forslag så ble alt ordnet på en profesjonell og smidig måte. Videre planlegging via mail var problemfritt og at alt fra båt/buss fra Trondheim til Frøya, båttur på kvelden og matservering på Supen Pøbb ble organisert for oss og alt på samme faktura til oss er et stort pluss.

Hotellfasiliteten er fantastiske. Rommene er behagelige og stilige, møterommet vi hadde var stort og med de tekniske løsninger vi hadde behov for, og «pausematen» var både smaksrik, mye sunt og alltid velfylt og ryddet. I hver pause var dere raskt inne og ryddet kopper og kar – dette gjorde at møterommet til enhver tid så bra ut.

Begge dager hadde vi lunchbuffet og denne overgår all vår forventing – aldeles fantastisk mat begge dager – og deres tilberedning av fisk/skalldyr var fantastisk. Vi møtte bare trivelige og serviceinnstilte medarbeidere på deres hotell – også på båten vi leide samt på plasser vi stoppet.

Med vennlig hilsen/ Best Regards

Anne Vinje Jensen
Communication & Interior Design Manager

Anne Vinje Jensen (Communication & Interior Design Manager), IKEA
Regnskapsbyråkjeden Kvalitet & Ledelse – KL Regnskap
Til Valborg & Co
Vi i Regnskapsbyråkjeden Kvalitet & Ledelse – KL Regnskap, vil takke så mye for oss og oppholdet hos Dere.
Trøndersk vennligsinnet het av ypperste klasse.
Vi ble tatt hånd om fra første sekund, å skjønte fort at her var vi kommet «hjem».

Rom og øvrige fasiliteter svarte absolutt til våre forventninger.
Vi anbefaler denne gjengen på det varmeste!

Skal du kose deg maks, skal du vite at Frøya er mere enn Laks…

Med vennlig hilsen
André Marius Grøtte (Relasjonsminister)
KVALITET & LEDELSE / Nordre gt. 6, Box 131, 7400 TRONDHEIM, NORWAY

André Marius Grøtte, KL Regnskap
Foreningen slagrammede i Trøndelag, september 2014
Hei Ann Christin
Jeg sitter no her og funderer på hvordan en skal takke for de gode opplevelser vi hadde i helga på frøya hotell, etter alle de gode tilbakemeldinger fra våre deltakere om at vi hadde arrangert
en flott tur, og mulig den beste på leng.
Dette skyldes no en veldig god planlegging og samarbeid med deg- dere og hjelpemiddelssentralen, så jeg personlig vi takke deg for ditt engasjement i denne prosessen,det gjør at jeg kan føle
meg trygg på at alle gruppa får det best mulig på hotellhelga.

Fra vi kom inn på hotellet der dere sto og trippa og ønsket oss varmt velkommen, til vi dro hjem så fikk vi alle en herlig helg på frøya.

Alle var så veldig fornøyd med hotellrom, service , tilrettelegging og ikke minst maten, noe mente at de hadde sin beste hotellopplevelser i helga, og de reiser mye med en handicapet mann . så
vi komme gjerne tilbake til dere, og føl dere trygg på at alle skal få vite hva dere står for, topp service for oss alle.

Varm klem fra Hilde Smilefjes

Hilde Andresen (leder Landsforeningen for slagrammede Trøndelag), Foreningen slagrammede i Trøndelag